Workshops

Onze workshops

Wij plannen meerdere keren per maand workshops en 1 x per maand een dag workshop op zaterdag. Deze workshops zijn op basis van inschrijving , maar natuurlijk kunnen we ook een op maat arrangement maken als u een eigen groepjes heeft. Dit kan vanaf 8 personen voor de meeste workshop, dit alles in overleg voor de indeling van de workshop, de datum en de kosten.


Dikke Dames schilderen. Een gezellige en creatieve workshop voor iedereen. We werken met voorgetekende doeken dus iedereen kan het tot een mooi resultaat brengen. Dit kan in de avonduren zie agenda kosten 49.95pp incl materialen hapjes en een aantal drankjes of op zaterdag zie agenda met een lunch incl materialen lunch, hapjes en drankjes 59,95 pp .


Hippe Stippen / mini workshop Hippe Stippen. Eerst krijgen jullie uitleg over de basis technieken van het stippen om vervolgens zelf op 2 kleine thee tips aan de slag te gaan. Vervolgens ga je aan de slag met het echte werk ( met sjablonen ) op je eigen theepot. Deze dag workshop met lunch en hapjes en drankjes kost 49,95 pp en is een heerlijk dagje uit met mooie resultaten.
Je kan ook kiezen voor een mini workshop waarbij je uitleg krijg over de basis technieken van het stippen om vervolgens zelf op 2 kleine thee tips aan de slag te gaan. Deze workshop duurt 2 uur en is ideaal om te kijken of de dag workshop iets voor je is. Kosten 17,50 pp incl koffie, thee en wat lekkers.


Aan de slag met krijtverf oa Restyle je eigen meubel , basis technieken verven met krijtverf en diverse extra technieken ( denk dan aan oa roetstechnieken ). Deze workshops worden zowel in de avond uren als op een dagworkshop gegeven. We werken met de krijtverf van Bizarre Krijtverf en aanverwante producten. De workshops zijn te boeken van af 39.95 pp afhankelijk van de keuze van de workshop


Tapas planken decoreren. We gaan aan de slag met een tapasplank, teksten, verf en een houtbrander om zo een gepersonaliseerde plank te maken. Ook deze workshop is weer te boeken met andere arrangementen bv een tapas arrangement maar ook bv met een high tea. Deze workshop is te boeken vanaf 49.95 pp.


Ibiza tassen pimpen. Wat is er nog leuker om je eigen tas te pimpen. We hebben super leuke linten, band, mooie kleuren verf en diverse kralen etc. om een eigen leuke look aan je tas te geven. Ook deze workshop is weer te boeken met andere arrangementen bv met een high tea. Deze workshop is te boeken vanaf 49.95 pp.


Workshop Bonbons maken. Zelf je eigen bonbons maken, vullen en decoreren ( tussendoor zelf wat opeten ) vanaf 27,50 pp Dit is zowel met als zonder High tea arrangement te combineren.