SinterKerst

SinterKerst Workshops Leuke dingen voor de december maand !
 
De december maanden komen weer zo aan en dan willen we graag vooraf de gezelligheid in huis halen.
Dit jaar is alles anders, het nieuwe normaal verandert steeds maar de gezelligheid is uiteraard nog steeds erg belangrijk.
 
Dit jaar hebben we in de maand november dag- en avondworkshops ( volledig volgens de richtlijnen van de RIVM ) aangezien we minder deelnemers per workshop kunnen hebben zijn er diverse mogelijkheden.
 
Zaterdag 14 november dagworkshop 59.95 pp incl lunch, hapjes, drankjes
Vrijdag 20 november middag en of avond workshop 39,95 pp incl hapjes en drankjes
Vrijdag 27 november middag en of avond workshop 39,95 pp incl hapjes en drankjes
Zaterdag 28 november dag workshop 59.95 pp incl lunch, hapjes, drankjes
 
Nieuw !
We hebben 3 verschillende workshops waaruit je kan kiezen :
Hanger voor sinterklaas en een hanger voor kerst Je mag zelf een tekst of plaatje meenemen die je op linnen gaat zetten en inkleuren. Natuurlijk hebben wij ook een map met veel voorbeelden. Wil je er 1 voor sinterklaas en 1 voor kerst dan kan dat maar uiteraard 2 x sint of 2 x kerst kan natuurlijk ook ( afmetingen 22×35 en 28x 40 )
 
Maak je eigen gepersionaliseerde Kletspot iedereen kent het principe van de kletspot wel deze kan je zelf helemaal maken naar eigen idee, zowel de pot als de inhoud. Ook bij deze workshop kan je zowel speciaal voor de feestdagen iets maken maar ook kaartjes met vragen voor het hele jaar. Je mag wederom zelf kiezen. Ook hier hebben we weer veel voorbeelden liggen.
 
Stip je eigen bordjes voor heerlijk hapjes, tapas of andere lekkernijen. Zelf je eigen servies stippen in je eigen kleur en/of je eigen stijl. Leuk voor je zelf maar ook leuk om cadeau te geven. We hebben ook hier weer diverse voorbeelden en sjablonen voor
.
Wil je overal aan mee doen, dan kan dit als dagworkshop op zaterdag 14 en 28 november.
 
Wil je een van de workshops doen dan kan dit op de middag of avond workshop ( eind tijd 22.00 uur ivm de huidige maatregelen RIVM )
Maar natuurlijk mogen jullie ook de speciale Kersteditie schilderen ( voorgetekende doeken ) van Kortenhoeffs blond en Wintertime Dikke Dames dit is alleen als dagworkshop mogelijk .
 
Tijdens de dagworkshop serveren wij uiteraard ook een lunch en in de middag- en avondworkshop uiteraard ook lekkere hapjes en drankjes.
Wil je meer weten over de prijzen, mogelijkheden en andere zaken mail, pb, bel of app ons even.
info@theetuinkortenhoeff.nl of 06-25006919