Workshops

We hebben diverse workshop zowel in de avond uren als een dag workshop op zaterdag.
Natuurlijk kunnen we voor een eigen groepje vanaf 8-10 personen ook een op maat arrangement maken, het aantal personen is afhankelijk van de soort workshop.

Welke workshops geven we ?
Dikke Dames schilderen ( we werken met voorgetekende doeken ) deze workshop kost incl lunch, hapjes en drankjes 59,95 pp dit is een dag workshop.

Hippe Stippen / Mini workshop Hippe Stippen
De dag workshop bestaat uit het uitleggen van de basis techniek en dan direct aan de slag met 2 thee tipjes om vervolgens met een grote theepot aan de slag te gaan. Deze workshop is ook weer met lunch, hapjes en drankjes en de kosten zijn 49.95 pp.

Mini Workshop Hippe Stippen
Een korte uitleg van de basistechniek van het stippen, om vervolgens aan de slag te gaan met 2 thee tipjes naar keuze. Deze workshop duurt 2 uur incl koffie thee en wat lekkers 17,50 pp

Tapasplanken decoreren vanaf 39.95 pp
We gaan aan de slag met een mooie tapasplank, met diverse teksten en een houtbrander om zo een gepersonaliseerde plank te maken.
Deze workshop is ook uit te breiden met lekkere Hapas en Tapas erbij.

Restyle je eigen meubeltje, basis verftechnieken en roesttechnieken
We werken met de krijtverf van Bizarre Krijtverf en alle bijbehorende producten.
De workshops zijn vanaf 35 euro pp te boeken ( afhankelijk van de keuze van de workshop ) je kan er voor kiezen om je eigen meubeltje mee te nemen maar wij kunnen ook zorgen voor spullen.

Ibiza tassen pimpen.
Wat is er leuker dan je eigen Ibiza tas pimpen, leuk voor de zomermaanden maar ook super makkelijk om boodschappen mee te doen.
We zorgen voor leuke kleuren lint, verf, kralen en allerlei andere versiersels.
Deze workshop is vanaf 39.95 te boeken en kan ook weer met andere arrangementen als een mini high tea of tapas geboekt worden.

Iedere maand hebben we leuke workshops kijk in onze agenda voor de datum en de tijden.